Темно-зелений смугастий кабачок цукіні відомий кожній господині. Його ніжна м'якоть і делікатний смак стануть прикрасою будь-якої страви. Широке використання цукіні в кулінарії посприяло виникненню великої кількості цікавих рецептів за участю цього овоча. Зверніть увагу на наш рецепт – цукіні, фаршировані фетою. Оригінально, яскраво і дуже смачно. Стиглі томати надають соковитість і свіжість, а солонуватий грецький сир фета – пікантність і приємний вершковий смак. Переважно використовувати молоді плоди цукіні: завдяки своїй ніжності і тонкій шкірці вони вимагають менше часу на запікання. Після приготування наріжте фарширований кабачок на порційні шматочки і подавайте до столу.
Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.
Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.
Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.