Салат з тунцем і кукурудзою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з тунцем і кукурудзою

Зверніть увагу на пропонований салатик. Незаперечна його перевага в тому, що салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Тобто подавати до святкового столу таку чудову страву можна завжди в найсвіжішому вигляді. Головний акцент салатику – ароматний тунець, консервований у власному соку, який високо цінується завдяки ніжному і делікатному смаку. Ця делікатесна рибка прекрасно почуває себе в компанії солодкої консервованої кукурудзи і свіжої зелені. Просто, але зі смаком. Зверніть увагу, рибні консерви самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 240 г.
  • Кукурудза консервована - 200 г.
  • Петрушка - 40 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З тунця злити рідину або олію. Розім'яти його виделкою.

  • 02

    З кукурудзи злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, спеції і перемішати салат.