Прекрасне поєднання нескладних інгредієнтів і сухариків, що приємно хрустять у роті, може надовго зайняти своє місце на вашому столі. Перші грядки капусти з'явилися близько 3 тис. років до н. е., але і досі вона є одним з самих вирощуваних і вживаних овочів планети завдяки унікальному набору різноманітних вітамінів, мікроелементів і клітковини, без якого вашому організму просто не обійтися. Подібна до своєї салатної колеги капусти за віком і застосуванню кукурудза, додасть страві властивих тільки їй неповторності смаку і аромату. Ковбаса і сухарі, заправлені майонезом, нададуть страві особливих смакових відтінків і виправдано стануть вашими улюбленцями.
Капусту нашаткувати, пом'яти з сіллю.
Ковбасу порізати соломкою, цибулю півкільцями.
З кукурудзи злити рідину.
Все змішати, заправити майонезом, посолити, поперчити за смаком. Сухарики додати перед подачею.