Смачний, поживний, корисний та дуже легкий у приготуванні! Салат з теплого гарбуза як найкраще підійде для зими. Щоб його зробити, вам лише треба почистити та нарізати скибками гарбуз, а потім обсмажити його на сковороді-гриль. Кедрові горішки смажимо уже на звичайній пательні без олії. Тепер збираємо страву: миємо руколу, додаємо теплий гарбуз, горішки, фету, спеції за смаком та заправляємо салат оливковою олією і соком лимона. На все це вам знадобиться не більше 15 хвилин часу.
Почистити та нарізати скибками гарбуз, а потім обсмажити його на сковороді-гриль
Кедрові горішки смажимо на звичайній пательні без олії.
Миємо руколу, додаємо теплий гарбуз, горішки, фету, спеції за смаком та заправляємо салат оливковою олією і соком лимона.