Легкий салат із тигрових креветок і авокадо
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Легкий салат із тигрових креветок і авокадо

Ця страва дуже легка і за калорійністю, і за способом приготування. А ще вона неймовірно корисна, тому ідеально підходить для тих, хто стежить за здоров'ям і фігурою. За рахунок тигрових креветок і пармезану у салаті міститься багато білка, рукола додає порцію вітамінів, а горішки з авокадо забезпечують цінними жирами. До речі, якщо у вас немає часу чекати, доки розморозяться тигрові креветки, можете скористатися лайфхаком від шефа і просто залити їх теплою водою хвилин на 20.

Інгредієнти

  • Креветки тигрові - 5шт
  • Авокадо - 200г
  • Помідори чері - 80г
  • Пармезан - 60г
  • Рукола - 80г
  • Лайм - 0,5шт
  • Оливкова олія - 35мл
  • Вино - 30г
  • Соєвий соус - 10мл
  • Бальзамічний крем - 10мл
  • Мед квітковий - 20г
  • Горішки кедрові - 10г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Приготуйте заправку: змішайте мед з соєвим соусом, цедрою і фрешем з однієї половинки лайму, бальзамічним кремом і оливковою олією

  • 02

    Дно тарілки вистеліть руколою. Зверху викладіть подрібнений кубиками авокадо, половинки помідорів чері і тонкі пластинки пармезану.

  • 03

    Обсмажте очищені креветки на оливковій олії. Посоліть, поперчіть, влийте вино.

  • 04

    Викладіть креветки зверху на решту інгредієнтів, посипте горішками і полийте заправкою.