Ця страва дуже легка і за калорійністю, і за способом приготування. А ще вона неймовірно корисна, тому ідеально підходить для тих, хто стежить за здоров'ям і фігурою. За рахунок тигрових креветок і пармезану у салаті міститься багато білка, рукола додає порцію вітамінів, а горішки з авокадо забезпечують цінними жирами. До речі, якщо у вас немає часу чекати, доки розморозяться тигрові креветки, можете скористатися лайфхаком від шефа і просто залити їх теплою водою хвилин на 20.
Приготуйте заправку: змішайте мед з соєвим соусом, цедрою і фрешем з однієї половинки лайму, бальзамічним кремом і оливковою олією
Дно тарілки вистеліть руколою. Зверху викладіть подрібнений кубиками авокадо, половинки помідорів чері і тонкі пластинки пармезану.
Обсмажте очищені креветки на оливковій олії. Посоліть, поперчіть, влийте вино.
Викладіть креветки зверху на решту інгредієнтів, посипте горішками і полийте заправкою.