Домашня піца - це завжди прекрасна вечеря з великою кількістю інгредієнтів. Щоб приготувати найсмачнішу домашню піцу, необхідно слідувати декільком правилам. Варто пам'ятати, що традиційно піцу подають гарячою, прямо з духовки. Щоб приготування тіста не перетворилось на кухонний кошмар, просто змастіть руки олією, тоді тісто не буде липнути і його приготування здасться легким. До піцци зазвичай подається сухе вино - біле, наприклад, більше підійде до піци з рибою, курячим м'ясом, шинкою і овочами, а червоне - до піци з м'ясом, грибами і бобами.
Просіяне борошно перемішати з сіллю і цукром. Зробити заглиблення для рідини і повільно влити дріжджі, заздалегідь розведені в теплій воді, додати рослинне масло. Добре вимішати тісто, що вийшло, до однорідної маси і поставити в тепле місце для бродіння на 40 хвилин (воно має збільшиться в об'ємі приблизно в 2 рази). Після, обім’яти тісто і дати йому підійти ще раз.
Очищені гриби нарізати пластинками і злегка обсмажити на олії з кільцями цибулі.
Нарізати кружечками салямі, помідори (попередньо ошпарені і звільнені від шкірки) і натерти сир.
Коли тісто підійде, розкатати тонким шаром і викласти на змащене олією деко. Повинно вийти дві заготовки (для тих, хто полюбляє пишні піци, розкатати як один пласт).
Змастити тісто кетчупом. Зверху викласти шарами цибулю та гриби, салямі, помідори, посипати натертим сиром і зеленню, додати оливки.
Розігріти духовку до 180-200°C і випікати 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Подавати на пласкій тарілці, попередньо порізавши на порції.