Тосканський квасолевий суп
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Тосканський квасолевий суп

Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу, а сподобається вона навіть самому запеклому гурману. Щоб приготувати тосканський квасолевий суп з часником і квасолею, вам потрібно викроїти всього лише 20 хвилин зі свого часу. Ця страва чудово підійде на роль поживного, смачного і насиченого білками обіду. Квасоля подарує вам у великій кількості білок, часник - забезпечить вам міцний імунітет, а молоко - додасть ніжності в суп. Пам'ятайте, що квасоля - це скарбниця вітамінів і мінералів. Це бобове позитивно впливає на стан шкіри, волосся і нігтів. Також страва прийде до душі вегетаріанцям, оскільки квасоля є відмінним замінником м'яса.

Інгредієнти

  • Квасоля - 800 г
  • Часник - 2 зубчика
  • Бульйонний кубик - 1 штука
  • Молоко - 150 мл

Етапи приготування

  • 01

    Квасоляну суміш збити в кухонному комбайні до однорідного пюре. Приправити сіллю і перцем за смаком, додати молоко, перемішати. Перелити суп назад в каструлю і нагріти, не доводячи до кипіння. Додати порізаний орегано і подавати.Тосканський квасолевий суп з часником.

  • 02

    У великій каструлі нагріти масло і обсмажити роздавлений часник протягом 2-3 хв. Додати в каструлю квасолю разом з рідиною, при необхідності додати води. Всипати розкришений бульйонний кубик. Довести до кипіння і зняти з вогню.