Що потрібно, щоб приготувати оригінальний десерт? Правильно! Потрібно взяти незвичайні інгредієнти. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує спекти печиво з кунжутної пасти, яку називають тахіні, замість цукру покласти мед, а звичайне пшеничне борошно замінити мигдальним. Такий десерт швидко готується, виходить надзвичайно смачним, корисним і безглютеновим. Також, до складу цих солодощів входять виключно вегетаріанські продукти, а це означає, що їх можна готувати і під час посту.
Висипте сухі інгредієнти (мигдалеве борошно, морську сіль, соду) в окрему посудину.
У іншій мисці перемішайте тахіні з медом, додавши ваніль.
Обережно з’єднайте дві суміші.
Скатайте невеличкі кульки та сплюсніть їх, сформувавши шайбочки. Обсипте їх кунжутним насінням з обох боків.
Поставте у духовку та випікайте при середній температурі близько 10 хв.