Курочка на грилі виходить ще кориснішою, ніж відварена, адже цінні речовини не йдуть у бульйон. При цьому вона ще смачніша, ніж смажена на сковороді. А якщо додати до неї як гарнір кукурудзу з чилі-лаймовою пастою, то страва вийде яскравою і екзотичною. Готувати таку курочку на грилі за фірмовим рецептом шеф-кухаря ресторану Tin Tin Іллі Сьоміна можна як на природі, так і вдома на спеціальній сковороді-гриль.
Розігрійте сковороду-гриль або підготуйте мангал.
Розберіть курку. Нам знадобиться філе, стегна і гомілки. Натріть їх сіллю з чорним перцем та обсмажте на грилі 15 хвилин, переверніть, змастіть курочку 200 г соусу, просмажте ще 15 хв., додайте ще 200 г соусу і доведіть до готовності.
Змішайте сік і цедру лайма з вершковим маслом, сіллю і спеціями. Нанесіть отриману пасту на качани кукурудзи і відправте їх на сковорідку гриль разом з куркою. Кукурудза буде готова за 15 хв.
Викладіть м'ясо і кукурудзу на тарілку. Подавайте з чилі-лаймовою пастою і шматочками лайму.