Будь-яка страва, яка містить рибу, стає для вас безцінним подарунком природи. Закономірно, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати її не менше 2-3 раз на тиждень. Риба легко засвоюється, містить незамінні для нас мікроелементи, але найбільша її цінність у високому вмісті Омега-3-кислот, без яких людині просто не вижити. Лосось же, окрім усього вищепереліченого, має ще і чудовий смак, який надасть картоплі приємні смакові відтінки. І зовсім не зайвим тут виявиться і огірок, який додасть страві приємної свіжості і не підкине вам зайвих калорій.
Картоплю помити щіткою і відварити в підсоленій воді. Потім охолодити до кімнатної температури і нарізати кубиками. Якщо картопля дуже маленька, її можна залишити цілою.
Слабосолене філе лосося нарізати тонкими смужками, огірки - маленькими кубиками.
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю із оливкової олії, гірчиці і лимонного соку. Посипати салат кропом і подавати.