Шашлик - скільки смаку та можливості насититись вдосталь закладено в цій дивовижній страві. Запропонований нами рецепт зможе порадувати вас стандартним підходом до приготування цієї страви з отриманням нестандартного результату. Адже використання кефіру для приготування шашлику надасть страві певної легкості та колоритного ніжного смаку. Можете не сумніватися, що під час використання свинини, як головного компоненту, з кефіром не змусить ваш шлунок ніяковіти від отриманого навантаження. А доповнення загальної картини смаку різноманітною зеленю вдало доповнить наш кулінарний шедевр. Тому можете без остраху готувати таку страву на природі для отримання максимального задоволення від проведеного часу.
М'ясо (м'якоть, ошийок, інше) підготувати і нарізати порційними шматками, посолити і поперчити за смаком. За бажанням додати різні спеції, додати кефір, добре перемішати, м'ясо повинно бути повністю в кефірі.
Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кільцями, викласти на м'ясо (за бажанням акуратно перемішати, щоб не поламати цибулю). Ємність з м'ясом накрити кришкою і залишити маринуватися мінімум на 2 години. Найкраще замаринувати шашлик на ніч.
М'ясо смажити на багатті, нанизавши на шампури або виклавши на решітку, до готовності. Цибулю можна смажити з м'ясом або доповнити нею вже смажене м'ясо. Готовий шашлик подавати з зеленню, овочами, соусами за смаком.