Дивовижна страва, ці корейські баклажани, що можуть служити, як смачним перекусом, так і прекрасною основною стравою. Вони є просто палочкою-виручалочкою для хорошої господині, адже їх приготування займає мінімум часу і ви зможете швидко подати їх, коли гості з'явились неочікувано. Крім того, перелік інгредієнтів страви не є занадто вибагливим, його простота - це головна родзинка наших баклажанів. Звичайно ж, ключовим елементом страви є використання баклажана, який радує своїм ніжним, таким літнім смаком. Доповнення їх свіженькими овочами, такими як болгарський перець, який здавна славиться своєю корисністю та хрумкою морквою, що містить багато каротину, наповнить страву справді букетом вітамінів та мінералів. Споживання корейських баклажанів не тільки втамує голод сповна, а й надасть енергії на цілий день.
Овочі помити і почистити. Баклажани порізати шматочками 2 х 2 см. і проварити в підсоленому окропі близько 10 хвилин (не переварити!). Відкинути баклажани на друшляк.
Перець почистити від насіння і порізати соломкою, цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви. Часник продавити через прес.
Всі підготовані овочі змішати в каструлі. Підготувати заливку і змішати її з овочами. Нагріти овочі і тушкувати їх, помішуючи, 10 хвилин.
Гарячий салат з баклажанів по-корейськи розкласти в підготовлені банки і стерилізувати 30 хвилин, потім банки закатати.